put your footprint here. ok?

Thursday, March 31, 2011

Aku pun cuba doodle gak!

Assalamualaikum.



Hahah!  Korang ingat aku tak boleh buat doodle ke? Aku pun boleh la! Nak tengok? jangan lupa komen sekali ek? Hah! Jom tengok!

Komen aku : Ok. Not bad. First try tuh! cuma dkt bawah tu agak senget sikit kalau perasan. Hahah! Pastu bingkai belah kanan terLebey besar daripada sebelah kiri. Huhu. Tapi tak nampak sangat pun beza.


Gamba asli lagi original






Amacam ok tak? Pastu aku ade try buat lagi satu. Tengok la.





Komen aku : Aku tak tau la nak cakap same ke tak. Korang nilai la sendiri. Ecehh! Blusher je TERkecikk sikit! Damn!


Gamba asli lagi original


Hahah! Aku TAK berjangkit dengan sape sape pun eh! Aku saja SUKA SUKA nak try, ok? Welkk!


p/s : Aku buat blog baru. Selanjutnya akan diberitahu diblog ini. Kenapa? Sebab blog ni dah semak sangatt dan aku susah nak edit blog sebab pakai 3 layout nih! So, tunggu je la eh? Nanti aku roger roger korang. Ok? Adioss! Nak layan Youtube jap. Ngeee~

Disney on ice 2011

Assalamualaikum.