put your footprint here. ok?

Thursday, March 17, 2011

CONTEST FOTO SENGET


Sekarang dekat inbox fb aku ade 5 contest yang tak request lagi. Termasuk yang sudoku tuh! Tapi rasenye tak dapat nak masuk kot. Dah due date pun. Fb tu la. Cam ngek je. Aku on pakai Snaptu jek! Tu pun kat phone je. Sometimes nak updated status pun pakai text message je. Huhu.

So, fb dah buat perangai, bajet nak tunjuk perasaan, nak tutup la konon. Mane? Mane? Aku pun melayan blog je la. Twitter jarang jarang. Aku nak siapkan contest pun tak boleh. Lantas, blogwalking je la. Merata rata aku tinggalkan tapak kaki biru aku. Kalau diorang jumpa, mesti diorang datang sini balik bagi ' petunjuk ' dekat aku. Hahaha.

Akhirnya aku dapat la satu contest nih! Aku takde idea sekarang ni nak buat post ape. Jadi, join je la contest ni.


syarat-syarat pernyataan..

1.follow blog sy.. DUNIA MYRA
2.letakkan banner ni kat entry contest foto senget..
3.letakkan gmbr korang yg senget kat bwah entry korang..
4.letakkan link entry korang kat entry ni..
5.contest ditutup 9 April 2011..

hadiah hadiah..

1st : top up 50..
2 nd 3rd : top up 40..


here is mine :)





that's all for tonight yaw! :) adioss.

nota thinking chair : Fb GILA! Again. Tak dapat join segmen Fahmi. If yes. Tomorrow morning. Moga moga. :)


5 comments:

  1. gudluck... gudluck.. sengal gilew gambor 2.. muahaha

    ReplyDelete
  2. @ dunia myra : hope so :)
    @ hafiz hafizol : hahah. Sengal ke? Biase biase je. ;)

    ReplyDelete

followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...